Meer resultaten voor centrale voor kredieten aan particulieren

   
 
 
 
centrale voor kredieten aan particulieren
 
centrale voor kredieten aan particulieren zwarte lijst
Groene lening voor zonnepanelen: Leemans kredieten.
Voordelige groene lening voor zonnepanelen. Een groene lening geeft je recht op een lagere rentevoet voor je investering in energiebesparende investeringen zoals zonnepanelen. Er zijn echter wel voorwaarden verbonden aan een groene lening. Je moet een factuur kunnen voorleggen ter waarde van het volledige bedrag van de lening.
Melding Nationale Bank.
Melding Nationale Bank. Het kan iedereen gebeuren, maar de consequenties kunnen langdurig en zeer vervelend zijn; u staat op de zwarte lijst. U heeft een melding bij de Nationale Bank omdat u de hypotheek of leningen niet op tijd heeft kunnen betalen.
de Centrale voor Kredieten aan Particulieren HLN.
Volgens de cijfers van de Centrale voor Kredieten aan Particulieren van de. Recordaantal Belgen met achterstallige schulden. Consument Het aantal Belgen met een betalingsachterstand op minstens één krediet heeft in maart een nieuw record bereikt. De groep Belgen met minstens één. meer nieuws
kredieten
SPF Economie ARTIKELEN 10 EN 68: DE CENTRALE VOOR KREDIETEN AAN PARTICULIEREN RAADPLEGING INFORMATIE.
Principe: Krachtens artikel 9 van de wet van 10 augustus 2001 betreffende de Centrale voor Kredieten aan Particulieren, teneinde informatie te verkrijgen over de financiële toestand en de solvabiliteit van de kredietnemer, raadplegen de kredietgevers de Centrale vooraleer zij een consumentenkredietovereenkomst sluiten of een aanbod van hypothecaire kredietovereenkomst overhandigen. Meer informatie over dit programma
lege cartridges inleveren
Het attest van de Centrale voor Kredieten aan Particulieren CKP: wat, hoe en waarom? Hypotheek.
hypotheek, actualiteit, wetgeving Actualiteit. De Centrale voor kredieten aan Particulieren CKP, een orgaan in de schoot van de Nationale Bank van België, houdt een bestand bij met alle kredieten in omloop. Heb jij één of meerdere kredieten afgesloten? Dan zitten ook die gegevens in dat bestand.
student portal maastricht
Waarom u een plekje op de zwarte lijst moet vermijden.
Alle kredieten die voor privédoeleinden worden afgesloten, zowel consumentenkrediet als hypothecaire leningen, worden bijgehouden door de Centrale voor Kredieten aan Particulieren CKP van de Nationale Bank van België. Deze lijst met informatie wordt ook wel het positieve luik genoemd. Kredietgevers zijn namelijk verplicht binnen twee werkdagen de Centrale op de hoogte te brengen.
Kredietnodig.be Centrale voor kredieten aan particulieren CKP.
de Centrale voor kredieten aan particulieren CKP, die werd opgericht door de Nationale Bank van België NBB registreert alle privékredietovereenkomsten van elke natuurlijke persoon, alsook de eventuele wanbetalingen in verband met die kredieten. Alvorens een krediet toe te staan, moet de kredietverstrekker de centrale voor kredieten aan particulieren raadplegen.
LOI WET.
Tevens wordt de gelegenheid te baat genomen om een aantal tekstverbeteringen aan te brengen in vergelijking met de tekst van het koninklijk besluit van 7 juli 2002 en worden een aantal aanpassingen doorgevoerd die strekken tot een meer efficinte werking van de Centrale voor Kredieten aan Particulieren.
Raadpleging via internet nbb.be.
Raadpleging via internet. Als u beschikt over een elektronische identiteitskaart eID en een eID-kaartlezer, kan u via internet een overzicht opvragen van de gegevens die op uw naam geregistreerd zijn in de Centrale" voor kredieten aan particulieren" en in het bestand" van de niet-gereglementeerde registraties.
centrale voor kredieten aan particulieren Recordbank blog.
Een eenvoudig antwoord op al uw geldvragen. Ga naar recordbank.be. Home centrale voor kredieten aan particulieren. centrale voor kredieten aan particulieren. Mijn geld beheren. Beleggen op maat. Mijn pensioen voorbereiden. 24 december 2015. Waar vind ik een overzicht van mijn lopende kredieten?
Centrale voor kredieten aan particulieren nbb.be.
Centrale voor kredieten aan particulieren. Centrale voor kredieten aan particulieren. De Centrale voor kredieten aan particulieren CKP is een instrument in de strijd tegen de overmatige schuldenlast. Ze registreert alle kredieten die door natuurlijke personen voor privé-doeleinden worden afgesloten alsook de eventuele wanbetalingen met betrekking tot deze kredieten.
10 AUGUSTUS 2001. Wet betreffende de Centrale voor Kredieten aan Particulieren 1 Belgium.be.
Wet betreffende de Centrale voor Kredieten aan Particulieren 1. Datum: 10 augustus 2001. 10 AUGUSTUS 2001. Wet betreffende de Centrale voor Kredieten aan Particulieren 1. 10 AUGUSTUS 2001. Wet betreffende de Centrale voor Kredieten aan Particulieren 1 pdf 5 p.
De Centrale voor Kredieten aan Particulieren uitbreiden? Geen goed idee van Minister Peeters.
Momenteel worden enkel consumenten met een achterstand in de terugbetaling van hun consumentenkrediet of hypothecair krediet opgenomen in de Centrale voor Kredieten aan Particulieren CKP van de Nationale Bank. Deze lijst telt nu ongeveer 350.000 Belgen, voor een totaal bedrag van meer dan 3 miljard euro.

Contacteer ons