Meer resultaten voor krefima

   
 
 
 
krefima
 
zwarte lijst nbb
eigenaarskrediet
Een eigenaarskrediet is eigenlijk gewoon een lening op afbetaling maar dan speciaal voor de kleine groep mensen die een woning hebben waarvan de waarde veel hoger is dan de schuld. Hierdoor hebt u de mogelijkheid om veel hogere bedragen te lenen met een langere looptijd. Afhankelijk van de situatie oplopend tot zelfs 20 jaar! Bovendien is in sommige gevallen de rente veel lager dan bij een gewone Loa. Of dit ook in uw situatie zo is berekenen wij graag vrijblijvend voor u.
BUY WAY MasterCard Krefima kredietkaart.
Buy Way MasterCard Krefima archief versie. Bestel nu online. Aan de informatie op deze pagina kan u geen rechten of verplichtingen ontlenen. Het betreft een gearchiveerde versie van de tarieven en specificaties zoals ze golden tot het einde van de commercialisering van Buy Way MasterCard Krefima.
Lenen zwarte lijst
kredietmakelaar kbc autolening krefima.
Bpost bank neemt de Antwerpse onafhankelijke kredietmaatschappij Krefima over en gaat zo de kredietactiviteiten uitbouwen. Krefima dat via 1.500 makelaars krediet aanbiedt zal een dochteronderneming worden van de postbank. De bevoegde autoriteiten moeten de deal nog goedkeuren maar bpost bank wil reeds vanaf mei de kredietactiviteiten via Krefima opstarten.
nep pruiken
Persoonlijke leningen Krefima Spaargids.be.
Overzicht persoonlijke leningen bij Krefima. De tarieven van uw Krefima lening alle doeleinden. Een persoonlijk project of reis gepland? Met een persoonlijke lening van Krefima voor alle doelen kan u uw project realiseren. Kies het gewenste krediet en de looptijd van de lening.
kaartleggen liefde gratis
Bpost Bank gaat vol voor kredieten met overname Krefima Economie Geld HLN.
Economie Bpost Bank gaat de Antwerpse onafhankelijke kredietmaatschappij Krefima overnemen en gaat zo de kredietactiviteiten verder uitbouwen naast de plannen voor krediet via de postkantoren. Het bedrijf dat via 1.500 makelaars krediet aanbiedt, zal een dochteronderneming worden van de postbank.
makelaardij
Bpost koopt kredietverlener Krefima op Het Nieuwsblad.
Bpost bank bestempelt Krefima als de belangrijkste onafhankelijke kredietverstrekker via makelaars in België. Voor Krefima-CEO Staf Miroir is de overname goed nieuws voor de klanten, het bedrijf en de medewerkers, die allen de overstap maken. Krefima blijft als dochter een aparte entiteit met eigen directie.
winterjas
Bpost bank neemt Antwerpse Krefima over Antwerpen Gazet van Antwerpen.
Bpost bank verwerft met de overname van Krefima niet alleen een kerngroep van kredietspecialisten maar tevens een belangrijk netwerk van zowat 1500 makelaars over heel België. Belangrijk is tevens dat Bpost bank naar eigen zeggen het personeel volledig overneemt op basis van alle bestaande voorwaarden én Krefima ook onder zijn huidige naam een autonome pijler wordt van Bpost en zijn eigen weg zal kunnen gaan.
mindfulnesstraining
lening Krefima krediet.
Krefima: specifieke producten. Krefima heeft naast een klassieke autolening ook nog een autofinanciering met een restwaarde. Hierdoor wordt het voordeel van een leasing nu ook haalbaar voor particulieren die de soepelheid wensen van een klassieke autolening. Krefi-Car van Krefima zorgt ervoor dat u maandelijks minder betaalt voor het voertuig van uw keuze.
hypotheekadviseur tilburg
KREFIMA Maes Group.
Voordeel voor uw KMO. Home nbsp / nbsp KREFIMA. Maes Group KREFIMA. Please like share.: Zoeken naar: Zoeken. Vind uw kantoor. Maak een afspraak. Hoe kunnen wij u helpen? Copyright Maes-Group 2010 All rights reserved. Vindt u deze blog interessant?
feest dj maarten
bpost bank neemt Krefima over.
De overname van Krefima door bpost bank is zeer goed nieuws voor onze klanten, ons bedrijf en onze medewerkers, aldus Staf Miroir, CEO van Krefima. We worden onderdeel van een sterke bank, wat een mooie toekomst biedt voor de verdere ontwikkeling van onze activiteiten.
http://www.paris-comechezvous.com/paris-location-temporaire-appartements-meubles/
dVO Bedrijven KREFIMA N.V.
De Nederlandse investeringsmaatschappij ZBG Holdings N.V. heeft alle aandelen van Krefima N.V. Antwerpen en dochteronderneming Finmatic N.V. Sint-Truiden overgenomen van Centea N.V, dat op zijn beurt onderdeel is van KBC Bank Verzekering. Krefima is marktleider op het gebied van consumentenkr.
Krefima overgenomen door bpost bank Made in Antwerpen.
Krefima komt in handen van bpost bank. De Antwerpse kredietverstrekker aan de Mechelsesteenweg geeft daarmee 50 jaar onafhankelijkheid op. Krefima werkt via zon 2000 makelaars en zakenkantoren. bpost bank gaat er wél vanuit dat Krefima binnen de groep een aparte entiteit blijft.

Contacteer ons