Zoeken naar krefima

   
 
 
 
krefima
 
zwarte lijst nbb
Eigenaarskrediet Meer Te Besteden Hypotheekmakelaars.
Woningbezitters die wat meer willen lenen en tegen de laagste lasten. Een eigenaarskrediet is eigenlijk gewoon een lening op afbetaling, maar dan speciaal voor de kleine groep mensen die een woning hebben waarvan de waarde veel hoger is dan de schuld.
Bpost bank neemt kredietverlener Krefima over Bedrijven Trends.be.
Bpost bank bestempelt Krefima als de belangrijkste onafhankelijke kredietverstrekker via makelaars in België. Voor Krefima-CEO Staf Miroir is de overname goed nieuws voor de klanten, het bedrijf en de medewerkers, die allen de overstap maken. Krefima blijft als dochter een aparte entiteit met eigen directie. Vertel verder
fortis lening simulatie
bpost bank neemt Krefima over.
De overname van Krefima door bpost bank is zeer goed nieuws voor onze klanten, ons bedrijf en onze medewerkers, aldus Staf Miroir, CEO van Krefima. We worden onderdeel van een sterke bank, wat een mooie toekomst biedt voor de verdere ontwikkeling van onze activiteiten.
straaltechniek
lening Krefima krediet.
Krefima: specifieke producten. Krefima heeft naast een klassieke autolening ook nog een autofinanciering met een restwaarde. Hierdoor wordt het voordeel van een leasing nu ook haalbaar voor particulieren die de soepelheid wensen van een klassieke autolening. Krefi-Car van Krefima zorgt ervoor dat u maandelijks minder betaalt voor het voertuig van uw keuze.
backlink
Bpost Bank gaat vol voor kredieten met overname Krefima Economie Geld HLN.
Bpost Bank gaat vol voor kredieten met overname Krefima. 02 april 2015. Deel via Facebook 0 Tweet. Economie Bpost Bank gaat de Antwerpse onafhankelijke kredietmaatschappij Krefima overnemen en gaat zo de kredietactiviteiten verder uitbouwen naast de plannen voor krediet via de postkantoren.
Sparen bij Krefima Spaargids.be.
Sparen bij Krefima. Sparen bij Krefima. Wenst u te sparen bij Krefima? Vergelijk hier alle spaarboekjes, met tarieven, promoties en voorwaarden. Alle spaarrekeningen van Krefima in een handig overzicht. Vergelijk alle spaarrekeningen. Ratings van Krefima. Geen ratings beschikbaar Wat is dit?
Bpost koopt kredietverlener Krefima op Het Nieuwsblad.
Bpost bank bestempelt Krefima als de belangrijkste onafhankelijke kredietverstrekker via makelaars in België. Voor Krefima-CEO Staf Miroir is de overname goed nieuws voor de klanten, het bedrijf en de medewerkers, die allen de overstap maken. Krefima blijft als dochter een aparte entiteit met eigen directie.
Hypothecaire lening Krefima Spaargids.be.
Nieuwsbrief zo mist u geen enkele kans om te sparen of te besparen. Woonleningen bij Krefima. Hieronder vind je de hypotheekleningen van Krefima terug die de afgelopen 3 maanden werden ingevoerd door Spaargids bezoekers. Vergelijk alle hypothecaire leningen bij Krefima.
dVO Nieuws KREFIMA N.V.
heeft alle aandelen van Krefima N.V. Antwerpen en dochteronderneming Finmatic N.V. Sint-Truiden overgenomen van Centea N.V, dat op zijn beurt onderdeel is van KBC Bank Verzekering. Krefima is marktleider op het gebied van consumentenkrediet aan particulieren via het kanaal van de onafhankelijke kredietmakelaars.
Krefima staat te koop wegens kredietcrisis Brussel De Standaard.
Krefima, in het voetbalmilieu bekend als shirtsponsor van KVMechelen en voordien LierseSK, is gespecialiseerd in de verkoop van woonkredieten en persoonlijke leningen via een netwerk van tweeduizend onafhankelijke kredietmakelaars. Een niche waarin Krefima, dat vooral mikt op particulieren en zelfstandigen, inmiddels is uitgegroeid tot de marktleider in België.
Krefima Mastercard Opzeggen.
De Krefima Mastercard is een kredietkaart aangeboden door Krefima in samenwerking met Buy Way. U vraagt de kaart online aan of bij Krefima. Bij het aanvragen van de Mastercard opent u een krediet van onbepaalde duur en kunt u kiezen tussen een bedrag van 1.250 en 10.000.
uw krediet of lening bij krefima aanvragen hier Zonder Bank.
Vraag uw lening aan. Krefima, lenen doe je beter bij een makelaar. Krefima is de marktleider voor kredieten in België die gerealiseerd worden via de vrije krediet en verzekeringsmakelaar. Dankzij KREFIMA kunt u uw krediet aanvragen zonder uw vaste bank.

Contacteer ons