Op zoek naar krefima?

   
 
 
 
krefima
 
Les courtiers Krefima sont là pour vous!
Les courtiers Krefima sont là pour vous! Faisant appel à plus de 2.000 courtiers indépendants, Krefima vous propose des crédits un peu partout en Belgique. Leurs courtiers établiront avec vous un plan clair de vos possibilités financières en tenant compte à la fois de vos revenus et de vos dépenses.
fortis lening simulatie
Krefima staat te koop wegens kredietcrisis Brussel De Standaard.
Krefima, in het voetbalmilieu bekend als shirtsponsor van KVMechelen en voordien LierseSK, is gespecialiseerd in de verkoop van woonkredieten en persoonlijke leningen via een netwerk van tweeduizend onafhankelijke kredietmakelaars. Een niche waarin Krefima, dat vooral mikt op particulieren en zelfstandigen, inmiddels is uitgegroeid tot de marktleider in België.
achterstand rsz
Krefima Mastercard Opzeggen.
De Krefima Mastercard is een kredietkaart aangeboden door Krefima in samenwerking met Buy Way. U vraagt de kaart online aan of bij Krefima. Bij het aanvragen van de Mastercard opent u een krediet van onbepaalde duur en kunt u kiezen tussen een bedrag van 1.250 en 10.000.
fortis lening simulatie
Krefima drie jaar in zee met KV Mechelen.
Het Antwerpse bedrijf is tevreden over de samenwerking in het seizoen 2006-2007. Na" een vrijage van n jaar hebben we besloten om definitief in het huwelijksbootje te stappen met KV Mechelen, stelt Luc Adriaenssen, algemeen directeur van Krefima. Het" afgelopen seizoen hebben Malinwa en Krefima een homogeen team gevormd.
teambuilding
Hypothecaire lening Krefima Spaargids.be.
Nieuwsbrief zo mist u geen enkele kans om te sparen of te besparen. Woonleningen bij Krefima. Hieronder vind je de hypotheekleningen van Krefima terug die de afgelopen 3 maanden werden ingevoerd door Spaargids bezoekers. Vergelijk alle hypothecaire leningen bij Krefima.
dakwerken mechelen
Home Stater BE.
U kunt uw telefoongegevens doorgeven bij voorkeur uw GSM-nummer en een medewerker van het Service Center contacteert u zo snel mogelijk en dit uiterlijk binnen de 48 uren. Aarzel ook niet om ons voor minder dringende vragen een e-mail te sturen.
SEA specialist

Dan kan je je richten tot de Ombudsman Verzekeringen, De Meeûssquare 35, 1000 Brussel, tel. 02 547 58 71, fax 02 547 59 75, info@ombudsman.as. Je hebt ook altijd het recht om een gerechtelijke procedure in te leiden. Terug naar producten.
Internationale verhuizingen
Krefima overgenomen door bpost bank Made in Antwerpen.
Krefima komt in handen van bpost bank. De Antwerpse kredietverstrekker aan de Mechelsesteenweg geeft daarmee 50 jaar onafhankelijkheid op. Krefima werkt via zon 2000 makelaars en zakenkantoren. bpost bank gaat er wél vanuit dat Krefima binnen de groep een aparte entiteit blijft.
loonadministratie uitbesteden kosten
lening Krefima krediet.
Krefima: specifieke producten. Krefima heeft naast een klassieke autolening ook nog een autofinanciering met een restwaarde. Hierdoor wordt het voordeel van een leasing nu ook haalbaar voor particulieren die de soepelheid wensen van een klassieke autolening. Krefi-Car van Krefima zorgt ervoor dat u maandelijks minder betaalt voor het voertuig van uw keuze.
lood
BUY WAY MasterCard Krefima kredietkaart.
Buy Way MasterCard Krefima archief versie. Bestel nu online. Aan de informatie op deze pagina kan u geen rechten of verplichtingen ontlenen. Het betreft een gearchiveerde versie van de tarieven en specificaties zoals ze golden tot het einde van de commercialisering van Buy Way MasterCard Krefima.
Bpost Bank neemt kredietverstrekker Krefima over.
Zo geeft u voor het eerst een woonkrediet aan. Bpost Bank neemt kredietverstrekker Krefima over. 02 april 2015 1252.: Toon de deelmogelijkheden op sociale media. Bpost Bank bouwt haar kredietactiviteiten verder uit met de overname van de Antwerpse kredietmaatschappij Krefima.

Contacteer ons