Op zoek naar krefima?

   
 
 
 
krefima
 
zwarte lijst nbb
Eigenaarskrediet Meer Te Besteden Hypotheekmakelaars.
Woningbezitters die wat meer willen lenen en tegen de laagste lasten. Een eigenaarskrediet is eigenlijk gewoon een lening op afbetaling, maar dan speciaal voor de kleine groep mensen die een woning hebben waarvan de waarde veel hoger is dan de schuld.
Krefima Made in Mechelen.
Made in connect. Porsche Centre Mechelen. Krefima overgenomen door bpost bank. Leen De Moor 2 april 2015. bpost bank wil kredietactiviteiten ontwikkelen Lees meer. AD: IMU slot 1 not homepage. Vandaag Week Maand Alle. Bonheidens bedrijf produceert katoenen draagtassen in India. Ontdek meer
fortis lening simulatie
Bpost bank neemt Antwerpse Krefima over Antwerpen Gazet van Antwerpen.
Bpost bank verwerft met de overname van Krefima niet alleen een kerngroep van kredietspecialisten maar tevens een belangrijk netwerk van zowat 1500 makelaars over heel België. Belangrijk is tevens dat Bpost bank naar eigen zeggen het personeel volledig overneemt op basis van alle bestaande voorwaarden én Krefima ook onder zijn huidige naam een autonome pijler wordt van Bpost en zijn eigen weg zal kunnen gaan. Klikt u hier
Slotenmaker
Bpost koopt kredietverlener Krefima op Het Nieuwsblad.
Bpost bank bestempelt Krefima als de belangrijkste onafhankelijke kredietverstrekker via makelaars in België. Voor Krefima-CEO Staf Miroir is de overname goed nieuws voor de klanten, het bedrijf en de medewerkers, die allen de overstap maken. Krefima blijft als dochter een aparte entiteit met eigen directie.
Leeuwarden
Bpost Bank neemt kredietverstrekker Krefima over.
Zo geeft u voor het eerst een woonkrediet aan. Bpost Bank neemt kredietverstrekker Krefima over. 02 april 2015 1252.: Toon de deelmogelijkheden op sociale media. Bpost Bank bouwt haar kredietactiviteiten verder uit met de overname van de Antwerpse kredietmaatschappij Krefima.
Krefima Mechelsesteenweg 150, 2018 Antwerpen, België.
Gezondheid en beauty. Kredietverzekering, Verzekeraars, Autolening, Kredietkaarten, Verzekeringsmaatschappijen, Hypothecaire leningen consumentenkrediet, Beleggingen. Mechelsesteenweg 150, 2018 Antwerpen, België. Tel03: 247 84 11. Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus. Bouw en renovatie. Immo, transport en opslag. Voeg uw bedrijf toe.
uw krediet of lening bij krefima aanvragen hier Zonder Bank.
Vraag uw lening aan. Krefima, lenen doe je beter bij een makelaar. Krefima is de marktleider voor kredieten in België die gerealiseerd worden via de vrije krediet en verzekeringsmakelaar. Dankzij KREFIMA kunt u uw krediet aanvragen zonder uw vaste bank.
Krefima Brussel 1207.be.
Uw e-mail Het e-mail adres van de bestemmeling Uw bericht Klik hieronder en vind dankzij 1207 alle details over Krefima in 1000 Brussel. 1207.be, zoveel meer dan een nummer. Delen via e-mail. Uw e-mail werd verstuurd. 5 maanden in Zuid-Amerika.
Krefima Mastercard Opzeggen.
De Krefima Mastercard is een kredietkaart aangeboden door Krefima in samenwerking met Buy Way. U vraagt de kaart online aan of bij Krefima. Bij het aanvragen van de Mastercard opent u een krediet van onbepaalde duur en kunt u kiezen tussen een bedrag van 1.250 en 10.000.
Hypothecaire lening Krefima Spaargids.be.
Nieuwsbrief zo mist u geen enkele kans om te sparen of te besparen. Woonleningen bij Krefima. Hieronder vind je de hypotheekleningen van Krefima terug die de afgelopen 3 maanden werden ingevoerd door Spaargids bezoekers. Vergelijk alle hypothecaire leningen bij Krefima.
bpost bank neemt Krefima over.
De overname van Krefima door bpost bank is zeer goed nieuws voor onze klanten, ons bedrijf en onze medewerkers, aldus Staf Miroir, CEO van Krefima. We worden onderdeel van een sterke bank, wat een mooie toekomst biedt voor de verdere ontwikkeling van onze activiteiten.
Krefima staat te koop wegens kredietcrisis Brussel De Standaard.
Krefima, in het voetbalmilieu bekend als shirtsponsor van KVMechelen en voordien LierseSK, is gespecialiseerd in de verkoop van woonkredieten en persoonlijke leningen via een netwerk van tweeduizend onafhankelijke kredietmakelaars. Een niche waarin Krefima, dat vooral mikt op particulieren en zelfstandigen, inmiddels is uitgegroeid tot de marktleider in België.

Contacteer ons