Resultaten voor kredietcentrale

   
 
 
 
kredietcentrale
 
Betekenis-definitie kredietcentrale: Een kredietregistratiebureau, een organisatie die DFB De Financiële Begrippenlijst.
Een kredietregistratiebureau, een organisatie die kredietregistratie verzorgt. Aanduiding voor de Centrale voor kredieten aan particulieren België CKP en de Centrale voor kredieten aan ondernemingen CKO. Home Voeg begrippenlijst toe aan eigen site Suggesties Licenties. Adverteren Over dfbonline.nl Voorwaarden Privacybeleid Colofon Sitemap Contact.
centrale voor kredieten aan particulieren
Kredietcentrales nbb.be.
Welke kredieten zijn op mijn naam geregistreerd? Met uw elektronische identiteitskaart kunt u een overzicht opvragen van de gegevens die op uw naam geregistreerd zijn bij de Centrale voor kredieten aan particulieren. Raadpleeg de kredietcentrale. Sta ik op de zwarte lijst van wanbetalers?
centrale voor kredieten aan particulieren
kredietmakelaar kbc lening kredietcentrale.
Banken omzeilen kredietcentrale. 24/10/2007 om 0000: door BELGA Bron: BELGA. Sommige banken en kredietverstrekkers vragen hun klanten om zelf hun gegevens op te vragen bij de kredietcentrale van de Nationale Bank van België NBB als ze een lening willen krijgen.
nbb
De Centrale voor Kredieten aan Particulieren Wikifin.
Idem als u voor langer dan 3 maanden in het rood blijft staan op uw zichtrekening of het openstaande bedrag op uw kredietkaart niet afrekent. De eerste keer dat u als wanbetaler in de kredietcentrale opgenomen wordt, brengt de kredietcentrale u hiervan persoonlijk op de hoogte.
zwarte lijst nbb
Kredietcentrale JuridischForum.be.
1, 3 jaar 10 maand geleden 10 okt 2014 1046.: Bij het afsluiten van een woonkrediet laat de bank soms een opsplitsing in deel hypothecair krediet en deel mandaat toe. Hypothecair krediet wordt toegevoegd bij de kredietcentrale op uw naam.
alarmsystemen
Raadpleging via internet nbb.be.
Raadpleging via internet. Als u beschikt over een elektronische identiteitskaart eID en een eID-kaartlezer, kan u via internet een overzicht opvragen van de gegevens die op uw naam geregistreerd zijn in de Centrale" voor kredieten aan particulieren" en in het bestand" van de niet-gereglementeerde registraties.
Zwarte lijst van wanbetalers Vlaanderen.be.
Als u een krediet hebt afgesloten en u betaalt uw schuld te laat of helemaal niet terug, dan moet de kredietverlener de bank, de verzekeringsonderneming, de financieringsmaatschappij dat melden aan de Centrale voor Kredieten aan Particulieren van de Nationale Bank.
Raadpleging nbb.be.
Iedereen kan kosteloos een overzicht verkrijgen van de gegevens die op zijn naam geregistreerd zijn in het bestand van de Centrale voor kredieten aan particulieren CKP en het bestand van de Niet-gereglementeerde registraties ENR. Dit persoonlijke toegangsrecht kan op drie manieren worden uitgeoefend.:
Centrale voor kredieten aan particulieren nbb.be.
De Centrale voor kredieten aan particulieren CKP is een instrument in de strijd tegen de overmatige schuldenlast. Ze registreert alle kredieten die door natuurlijke personen voor privé-doeleinden worden afgesloten alsook de eventuele wanbetalingen met betrekking tot deze kredieten. Kredietgevers dienen haar verplicht te raadplegen voordat ze een krediet toekennen.
Banken omzeilen kredietcentrale Brussel De Standaard.
Niet te missen. Banken omzeilen kredietcentrale. 24/10/2007 om 0000: door BELGA Bron: BELGA. Sommige banken en kredietverstrekkers vragen hun klanten om zelf hun gegevens op te vragen bij de kredietcentrale van de Nationale Bank van België NBB als ze een lening willen krijgen.

Contacteer ons