Op zoek naar kredietlijn?

   
 
 
 
kredietlijn
 
Kredietopeningen: blijf ervan weg.
een kredietlijn hebt gekregen van 3 000, is dat in principe het absolute maximum dat u mag opnemen. Tot slot bent u verplicht om af en toe uw kredietlijn terug op nul brengen. Tegen een bepaald ogenblik moet u dus het volledige bedrag van uw schuld hebben terugbetaald.
snel krediet
Betekenis-definitie kredietfaciliteit: Ook: faciliteit, leenfaciliteit, kredietlijn. DFB De Financiële Begrippenlijst.
Zie ook: lenen, lening, krediet, leningsvoorwaarden, back-up faciliteit, permanente faciliteit, revolverend krediet, boedelkrediet, swingline loan, kredietlimiet, kredietlijn, rekening-courant krediet, kredietopening, buffer, financial headroom, marginale beleningsfaciliteit ECB, noodfonds, infuus. Vergelijk: overstapfaciliteit, back-up faciliteit. Home Voeg begrippenlijst toe aan eigen site Suggesties Licenties.
rekening courant krediet
Kredietlijn als geldreserve Belfius.
De interest wordt dagelijks berekend en op 1 e dag van de maand afgehouden van het resterende te gebruiken bedrag van de kredietlijn. U krijgt elke maand een afschrift met alle verrichtingen die u de voorbije periode uitvoerde met de kredietlijn.
krediet startende ondernemer
Onder nul gaan.
De NBB ziet jou! Wanneer je onder nul kunt gaan op je rekening, is de kans groot dat je kredietlijn is opgenomen in het positieve bestand van de Centrale voor Kredieten aan Particulieren bij de Nationale Bank van België NBB.
luchthavenvervoer Charleroi
Kredietwoordenschat, kredietwoordenboek Cofidis Belgi.
Krediet op afstand. De term kredietlijn wordt gebruikt voor een betaalmiddel dat door een bank wordt verstrekt aan een particulier of aan een zelfstandige. De kredietlijn wordt op twee manieren beperkt: er staat een limiet op het bedrag en een op de duur van het krediet.
schakels logistieke keten
Kredietlijn Vidalis.
051 68 92 00. Hoofdnavigatie 2nd level. Hoofdnavigatie 3th level. Op sommige momenten wordt u geconfronteerd met onverwachte kosten. Deze onverwachte omstandigheden kunnen tijdelijk in de financiële problemen brengen. Een kredietlijn op maat van uw behoefte kan u hierbij helpen.
autonieuws
Kan ik onder nul gaan met mijn zichtrekening AXA Bank.
Vraag aan bij uw AXA Bankagent. U kunt een kredietlijn aanvragen bij uw AXA Bankagent. Budget plus is een kredietopening onderworpen aan de wetgeving op het consumentenkrediet. Kredietgever: AXA Bank Europe nv, Vorstlaan 25, 1170 Brussel. Ook interessant voor u.
Wat is een geldreserve of kredietopening? Geldreserve.
Geldreserve: Wat is een geldreserve of kredietopening? Een geldreserve kom je tegen onder vele benamingen: een kredietopening, een doorlopend krediet, een kredietlijn, Ze duiden allemaal aan dat het om een krediet gaat die onbeperkt in tijd is en opnieuw kan opgenomen worden van zodra een kapitaaldeel werd terugbetaald.
Kredietlijn? Spaargids.be forum.
Bij kredietkaarten wordt de kredietlijn gekoppeld aan de kaart i.p.v. aan een zichtrekening, verder is de werking vergeleken met andere kredietkaarten nagenoeg hetzelfde, al biedt een kaart met kredietlijn vaak extra opties zoals de mogelijkheid om gespreid terug te betalen of om een bedrag te laten overschrijven van de kredietlijn naar een bankrekening.
Kredietlijn bij VDAB.
Wanneer u de opleiding bestelt bij VDAB, meldt u dat uw bedrijf lid is van OBMB en vraagt u dat de helft van de prijs via de kredietlijn van OBMB betaald wordt. VDAB factureert en kent een korting van 50% toe. Oorsprong van de Kredietlijn.
Geldreserve Europabank.
Kosten komen nooit alleen, denk maar aan de typische septemberpiek. We vangen uw onvoorziene kosten op met een geldreserve, zodat uw inkomsten en uitgaven in balans blijven. Maakt u geen gebruik van deze kredietlijn? Dan rekenen we geen kosten aan.

Contacteer ons