Meer resultaten voor kredieten aan particulieren

   
 
 
 
kredieten aan particulieren
 
centrale voor kredieten aan particulieren zwarte lijst
geld lenen simulatie - Snelle simulatie online.
Snelle simulatie online. Wil je weten hoeveel geld je kunt opnemen voor je persoonlijke lening en hoeveel je daarvoor maandelijks moet afbetalen? Maak dan nu gebruik van onze simulatie. Het is makkelijk en snel. Je geeft het bedrag in dat je wil lenen en wij maken voor jou de berekening.
Melding Nationale Bank.
Melding Nationale Bank. Het kan iedereen gebeuren, maar de consequenties kunnen langdurig en zeer vervelend zijn; u staat op de zwarte lijst. U heeft een melding bij de Nationale Bank omdat u de hypotheek of leningen niet op tijd heeft kunnen betalen.
Centrale voor Kredieten aan Particulieren nbb.be.
Centrale voor Kredieten aan Particulieren. Local navigation: Contacteer de Nationale Bank. Toegang en openingsuren hoofdzetel. Centrale voor Kredieten aan Particulieren. Toegang en openingsuren vestigingen. You are here. Over de Nationale Bank. Contacteer de Nationale Bank. Centrale voor Kredieten aan Particulieren. Contacteer ons voor meer info
prijs lekdetectie
Centrale voor kredieten aan particulieren FOD Economie.
De kredietgever is verplicht om bij het onderzoek van uw aanvraag de Centrale voor kredieten aan particulieren te raadplegen. Deze Centrale bevat de gegevens van alle lopende contracten van de consumentenkredieten en hypothecaire kredieten die in België werden toegekend. De Centrale voor kredieten aan particulieren bestaat uit twee luiken: een positief luik en een negatief luik. Klik voor meer informatie
grote binnendeuren
Raadpleging via internet nbb.be.
Raadpleging via internet. Als u beschikt over een elektronische identiteitskaart eID en een eID-kaartlezer, kan u via internet een overzicht opvragen van de gegevens die op uw naam geregistreerd zijn in de Centrale" voor kredieten aan particulieren" en in het bestand" van de niet-gereglementeerde registraties.
studentenjob hasselt
De Centrale voor Kredieten aan Particulieren Wikifin.
De Centrale voor Kredieten aan Particulieren. Alle kredieten op een rijtje. De Centrale voor Kredieten aan Particulieren wordt georganiseerd door de Nationale Bank van België. Ze registreert alle consumentenkredieten en hypothecaire kredieten die werden afgesloten door personen in de privésfeer.
Raadpleging nbb.be.
Iedereen kan kosteloos een overzicht verkrijgen van de gegevens die op zijn naam geregistreerd zijn in het bestand van de Centrale voor kredieten aan particulieren CKP en het bestand van de Niet-gereglementeerde registraties ENR. Dit persoonlijke toegangsrecht kan op drie manieren worden uitgeoefend.:
Centrale voor kredieten aan particulieren nbb.be.
Centrale voor kredieten aan particulieren. Centrale voor kredieten aan particulieren. De Centrale voor kredieten aan particulieren CKP is een instrument in de strijd tegen de overmatige schuldenlast. Ze registreert alle kredieten die door natuurlijke personen voor privé-doeleinden worden afgesloten alsook de eventuele wanbetalingen met betrekking tot deze kredieten.
Krediet aan particulieren: eindelijk optimistische cijfers.
De kredieten die worden toegekend door niet-bancaire instellingen zijn nog steeds oververtegenwoordigd bij de kredieten met betalingsachterstanden. Volgens ons is er een dubbele verklaring: de winkels en makelaars gaan minder verantwoord te werk bij het verlenen van kredieten wat ook blijkt uit onze onderzoeken en hun publiek is misschien meer kwetsbaar. In 2017 werden de gegevens van de Centrale voor kredieten aan particulieren 12 % vaker geraadpleegd.

Contacteer ons