Resultaten voor kredieten aan particulieren

   
 
 
 
kredieten aan particulieren
 
Jouw kredieten Federale Verzekering.
kredieten voor jouw woning. Bij Federale Verzekering vind je financieringsoplossingen die aangepast zijn aan jouw projecten. Waarom een lening voor jouw woning aangaan bij Federale Verzekering? De aankoop of de renovatie van je woning financieren is wellicht een van de grootste investeringen die je ooit zult realiseren.
centrale voor kredieten aan particulieren
Historiek eb-lease.
Eb-lease is gespecialiseerd in financile leasing en renting voor bedrijven, handelaars en vrije beroepen en hypothecaire kredieten voor particulieren, bedrijven, handelaars en vrije beroepen. Meer dan 30 jaar ervaring staat voor u klaar. In 1983 startten we met financile leasing en kredieten aan particulieren.
geld lenen met zwarte lijst melding zonder eigendom
Beroepsvereniging van het Krediet Particulieren.
Je wenst je wagen, je nieuwe huishoudapparaat op krediet aan te kopen? Of het nu om voorziene of onvoorziene uitgaven gaat, er bestaan verschillende vormen van krediet die voor de financiering van je project in aanmerking komen. Sommige kredieten zijn gekoppeld aan het goed of de dienst die wordt gefinancierd.
autonieuws volvo
Leningen en kredieten voor particulieren Zakenkantoor Tom Lagae Debrabandere.
Bel 051 31 63 67 of 0475 64 74 84 of mail ons. Bent u ondernemer? Leningen en kredieten voor particulieren. Heeft u ook behoefte aan een nieuwe auto, een verbouwing van uw huis of een renovatie van uw verwilderde tuin?
Consultant
Raadpleging via internet nbb.be.
Raadpleging via internet. Als u beschikt over een elektronische identiteitskaart eID en een eID-kaartlezer, kan u via internet een overzicht opvragen van de gegevens die op uw naam geregistreerd zijn in de Centrale" voor kredieten aan particulieren" en in het bestand" van de niet-gereglementeerde registraties.
iMac kopen
Kredietwoordenschat, kredietwoordenboek Cofidis Belgiƫ.
De Centrale voor kredieten aan particulieren CKP is een instrument in de strijd tegen de overmatige schuldenlast, ingesteld door de Nationale Bank. Ze registreert alle kredieten die door natuurlijke personen voor privdoeleinden worden afgesloten, alsook de eventuele wanbetalingen met betrekking tot deze kredieten.
themafeesten
Raadpleging nbb.be.
Iedereen kan kosteloos een overzicht verkrijgen van de gegevens die op zijn naam geregistreerd zijn in het bestand van de Centrale voor kredieten aan particulieren CKP en het bestand van de Niet-gereglementeerde registraties ENR. Dit persoonlijke toegangsrecht kan op drie manieren worden uitgeoefend.:
centrale voor kredieten aan particulieren
OCE Algemeen Verslagen.
Obse rvatorium Krediet en Schuldenlast. DE MARKT VAN HET KREDIET AAN PARTICULIEREN. KREDIETEN AAN PARTICULIEREN EN CONSUMPTIE VAN DE HUISHOUDENS. EVALUATIE VAN DE PROBLEMATISCHE SCHULDENLAST EN VAN HET RISICO OP OVERMATIGE SCHULDENLAST. Het v erbruik en het krediet aan particulieren.:
Nieuw formulier inlichtingen Centrale voor kredieten aan particulieren OrdeExpress.
U moet voortaan een nieuw formulier gebruiken voor het aanvragen van inlichtingen over kredietovereenkomsten die geregistreerd staan in de Centrale voor kredieten aan particulieren. Overeenkomstig artikel VII.153 van het Wetboek van economisch recht, kan een advocaat in het kader van de uitoefening van zijn ambt en in het raam van de uitvoering van een kredietovereenkomst, bij de Nationale Bank opvragen of en hoe zijn cliƫnt geregistreerd is in de Centrale voor kredieten aan particulieren CKP.
Hoe geraak je van de zwarte lijst van de Nationale Bank?
Centrale voor kredieten aan particulieren, de Berlaimontlaan 14, 1000 Brussel: telefoon 02.221.30.06 of via e-mail ckp.ccp@nbb.be of Centrale voor Kredieten aan Ondernemingen: cko.cce@nbb.be 32 2 221 51 10. je kan ook met je elektronische identiteitskaart en pincode inloggen op www.nbb.be en je dossier inkijken.
Hoe weet ik of ik op de zwarte lijst sta? kredietboetiek.be.
Sta ik op de zwarte lijst? Zowel winkelkaarten met een kredietopening, als autofinancieringen of persoonlijke leningen of woonkredieten, worden in de Centrale voor Kredieten aan Particulieren int kort de CKP vastgelegd. De kredieten die correct worden terugbetaald staan in de positieve centrale.

Contacteer ons