Zoeken naar kredieten aan particulieren

   
 
 
 
kredieten aan particulieren
 
Wat is de Centrale voor kredieten aan particulieren? Definitie.
De Centrale voor kredieten aan particulieren CKP is een instrument in de strijd tegen de overmatige schuldenlast, ingesteld door de Nationale Bank. Ze registreert alle kredieten die door natuurlijke personen voor privédoeleinden worden afgesloten, alsook de eventuele wanbetalingen met betrekking tot deze kredieten.
centrale voor kredieten aan particulieren
Wanbetaler op de lijst van NBB: do's' en dont's' I TopCompare.be.
Lees ons artikel: Waarom u een plekje op de zwarte lijst van de Nationale Bank moet vermijden. Eind 2015 werden er in België 547.415 achterstallige consumentenkredietovereenkomsten geteld door de Centrale voor Kredieten aan Particulieren CKP van de NBB. De wanbetalingsgraad steeg van 58%, in 2014 naar 62%, in 2015.
centrale voor kredieten aan particulieren
Historiek eb-lease.
Eb-lease is gespecialiseerd in financile leasing en renting voor bedrijven, handelaars en vrije beroepen en hypothecaire kredieten voor particulieren, bedrijven, handelaars en vrije beroepen. Meer dan 30 jaar ervaring staat voor u klaar. In 1983 startten we met financile leasing en kredieten aan particulieren.
trapliften
Lenen vdk bank.
We gaan voor verantwoorde kredietverstrekking. De procedures die vdk hanteert bij het verstrekken van kredieten aan particulieren zijn conform de inhoud van de leidraad en gedragscode opgesteld door BVK Beroepsvereniging van het Krediet en Febelfin Belgische federatie van de financiële sector.
geld lenen met zwarte lijst melding zonder eigendom
Leningen en kredieten voor particulieren Zakenkantoor Tom Lagae Debrabandere.
Bel 051 31 63 67 of 0475 64 74 84 of mail ons. Bent u ondernemer? Leningen en kredieten voor particulieren. Heeft u ook behoefte aan een nieuwe auto, een verbouwing van uw huis of een renovatie van uw verwilderde tuin?
verhuizingen hasselt
Raadpleging via internet nbb.be.
Als u beschikt over een elektronische identiteitskaart eID en een eID-kaartlezer, kan u via internet een overzicht opvragen van de gegevens die op uw naam geregistreerd zijn in de Centrale" voor kredieten aan particulieren" en in het bestand" van de niet-gereglementeerde registraties.
houten speelgoed
LOI WET.
In artikel 13 van de wet van 12 juni 1991 op het consumentenkrediet, worden de woorden" centrale gegevensbank, bepaald overeenkomstig artikel 71, 4" en vervangen door de woorden" Centrale, bedoeld in de wet van 10 augustus 2001 betreffende de Centrale voor Kredieten aan Particulieren."
tuinomheining beton
Raadpleging nbb.be.
Iedereen kan kosteloos een overzicht verkrijgen van de gegevens die op zijn naam geregistreerd zijn in het bestand van de Centrale voor kredieten aan particulieren CKP en het bestand van de Niet-gereglementeerde registraties ENR. Dit persoonlijke toegangsrecht kan op drie manieren worden uitgeoefend.:
E-mailmarketing
Geld lenen zonder controle bij Centrale voor Kredieten aan Particulieren CKP Geld lenen.
Geld lenen zonder controle bij Centrale voor Kredieten aan Particulieren CKP. Wilt u snel geld lenen zonder gebruik te maken van een bank en wilt u daarbij een controle bij het CKP Centrale voor Kredieten aan Particulieren vermijden, dan is dit mogelijk.
ipad 4e generatie kopen
Nieuw formulier inlichtingen Centrale voor kredieten aan particulieren OrdeExpress.
U moet voortaan een nieuw formulier gebruiken voor het aanvragen van inlichtingen over kredietovereenkomsten die geregistreerd staan in de Centrale voor kredieten aan particulieren. Overeenkomstig artikel VII.153 van het Wetboek van economisch recht, kan een advocaat in het kader van de uitoefening van zijn ambt en in het raam van de uitvoering van een kredietovereenkomst, bij de Nationale Bank opvragen of en hoe zijn cliënt geregistreerd is in de Centrale voor kredieten aan particulieren CKP.
polybeton
Hoe geraak je van de zwarte lijst van de Nationale Bank?
Centrale voor kredieten aan particulieren, de Berlaimontlaan 14, 1000 Brussel: telefoon 02.221.30.06 of via e-mail ckp.ccp@nbb.be of Centrale voor Kredieten aan Ondernemingen: cko.cce@nbb.be 32 2 221 51 10. je kan ook met je elektronische identiteitskaart en pincode inloggen op www.nbb.be en je dossier inkijken.
elektrische fiets leasen

Contacteer ons